Runefolket

Runefolket

gruppe

Ulve

Ulve er for 2. og 3. klasse
Hver tirsdag kl. 17.15 18.45
Vi følger skolernes ferier og fridage

Vores aktiviteter
Ulvearbejdet har Junglebogen af Rudyard Kipling som fantasiramme. I junglen lærer ulvene igennem forskellige aktiviteter at omgås naturen med respekt, og at samarbejde i flokken.
Når man er ulv, begynder man at kigge på kort, øve knob og træne andre spejderfærdigheder. Alt foregår på et niveau, hvor alle kan være med, uden at have prøvet det før. Det kan dog variere fra gruppe til grupper, hvilke aktiviteter man laver.
Vi har samlet informationer for nye ulve i en folder. Du kan læse med her.

Påklædning
Vi er næsten altid udenfor, derfor er det vigtigt at være påklædt efter vejret sol og vind, regn og kulde. Selvom det er sommer har vi erfaring for at lukkede sko er bedst til spejder.

Program
Vores program tilrettelægges over temaer som årstiden i naturen, dyrene, himmelen, historie, førstehjælp, spejderfærdigheder.

Her er link til Dropbox hvor man kan finder det aktuelle program.

Nøgleordene til en almindelig mødeaften er natur, friluftsliv, sjove lege, kreativitet, gode historier, sange, samvær med kammerater. For alle aldersgrupper gælder at vi bruger “spejdermetoden” som har 4 elementer: Patruljesystemet, “lerning by doing”, Fremadskridende program og Lov og løfte. I KFUM´s formål med spejderarbejdet står at vi skal bruge vores kristne kulturarv til at oplære til selvstændighed, medansvar, demokratisk livsholdning og mellemfolkelig forståelse.

Ulveloven:
En ulv adlyder den gamle ulv,
en ulv giver aldrig tabt.

Ulveløftet:
Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til Guds ord, holde ulveloven og hver dag gøre noget for at glæde andre

Ulvevalgsproget:
Vær beredt


Tilmelding
Når dit barn skal starte til spejder følger I dette link for at indskrive barnet.

Tilmelding her

Find ud af om spejder er noget for jer!
I starter med indskrivning, men først efter tre spejderaftner skal i betale kontingent. De første 3 gange, er “prøvetid”, -så I er sikre på at spejder er noget for jer, når vi fjerde aften sender kontingentseddel pr. mail.