Runefolket

Runefolket

gruppe

Bæver

Bæver er for 0. og 1. klasse
Hver tirsdag kl. 17.30–19.00
Vi følger skolernes ferier og fridage

Vores aktiviteter
Fantasirammen omkring bæverarbejdet er i bæverdammen, hvor man lærer at holde sammen, og at samarbejde. Som en del af fantasirammen lærer man at færdes i naturen og hører historier. Som i alle andre enheder lærer bæverne igennem leg og ved at gøre tingene i praksis.
Vi har samlet informationer for nye bævere i en folder. Du kan læse med her. 

Påklædning
Vi er næsten altid udenfor, derfor er det vigtigt at være påklædt efter vejret sol og vind, regn og kulde. Selvom det er sommer har vi erfaring for at lukkede sko er bedst til spejder.

Program
Vores program tilrettelægges over temaer som årstiden i naturen, dyrene, himmelen, historien, førstehjælp, spejderfærdigheder. Vi lægger vægt på at give det hele en sjov vinkel.

Her er link til Dropbox hvor man kan finder det aktuelle program.

Nøgleordene til en almindelig mødeaften er natur, friluftsliv, sjove lege, kreativitet, gode historier, sange, samvær med kammerater. For alle aldersgrupper gælder at vi bruger “spejdermetoden” som har 4 elementer: Patruljesystemet, “lerning by doing”, Fremadskridende program og Lov og løfte. KFUM´s formål med spejderarbejdet står at vi skal bruge vores kristne kulturarv til at oplære til selvstændighed, medansvar, demokratisk livsholdning og mellemfolkelig forståelse.

Bæverloven:
Bævere leger sammen
Bævere arbejder sammen
Bævere holder sammen

Bæverløftet:
Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til Guds ord, holde bæverloven og være en god ven

Bævervalgsproget:
Gør dit bedste


Tilmelding
Når dit barn skal starte til spejder følger I dette link for at indskrive barnet.

Tilmelding her

Find ud af om spejder er noget for jer!
I starter med indskrivning, men først efter tre spejderaftner skal i betale kontingent. De første 3 gange, er “prøvetid”, -så I er sikre på at spejder er noget for jer, når vi fjerde aften sender kontingentseddel pr. mail.