Runefolket

Runefolket

gruppe

Sommerlejr Houens Odde 2020

6. juli 2020 · Ikke kategoriseret · Skrevet af runefolket

Alle enheder var inviteret med på spejderlejr på Houens Odde fra d. 29. juni – 3. juli 2020.

33 spejdere fra Runefolket fik en fantastisk uge med masser af aktivitet i vores lejr. Der var både de praktiske aktiviteter som brændehugning, opvask og rengøring og alt det sjove som kano, tømrerflåde og bueskydning. Vi vil huske lejren for en shelteroverraskelse, hvor Juniorspejderne blev bedt om at pakke soveposer og underlag i sække for at ro i kano ud til det flydende shelter. Vi vil også huske lejren for vores lejrbål og madbuffet med servering -og for Malene fra Amager, der kom og startede nogle nye lege med os. Alt i alt hyggede vi os sammen og brugte de endeløse muligheder på Houens Odde.

Tak for opbakning og ros, tak for kager, pizzasnegle, pølsehorn. Tak for mad, Anette (ledermaden søndag aften var uden for kategori), Linda, Berit, Giza, Ulla. Tak for hjælpere, der kom i løbet af hele ugen. Tak for trailer kørsel og udpakning.

Tak til holdet af ledere og hjælpeledere: Emma, Maja, Ester, Lasse, Anders, Sabine og Martin, Filip, Jennie. 

Trætte og mætte af indtryk, pakker vi rygsæk og trailer ud med lejrgrej og røget tøj. Med hjem i bagagen er der også stribevis af store øjeblikke og gode minder. Det er det spejder kan. 

Sommerlejr 2020
Sommerlejr 2020
Sommerlejr 2020
Sommerlejr 2020
Sommerlejr 2020