Runefolket

Runefolket

gruppe

Årets lejr SL2022

6. juni 2022 · Ikke kategoriseret · Skrevet af runefolket

KFUM Spejderne Runefolket og Vonge-Kollemorten tager sammen afsted til den kæmpestore lejr SL2022. Vi er tilmeldt 48 og glæder os helt vildt til at møde de andre 32.000 spejdere!

Se alt info her: https://spejderneslejr.dk/

Vi bygger vores lejr op på en bar eng i Hedeland Naturpark, sover i patruljetelte og alle gøremål hjælpes vi om. Vores mad laver vi over bål og vi har et mastesejl med der sikrer os tørvejr/skygge. Der vil være lejrliv som vi kender det, hygge og samvær. Hver formiddag og eftermiddag går vi i enheder/hold til planlagte aktiviteter og oplevelser. Før vi rejser hjem sletter vi selvfølgelig alle spor for det er en naturpark. 

I dagene fra den den 23. juli til den 31. juli 2022 flytter omkring 32.000 spejdere fra Danmark og udlandet til naturområdet Hedeland Naturpark i Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommune.
Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i hele Norden.

Bag Spejdernes Lejr står Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig, som også står bag Foreningen Spejderne.

Spejdernes Lejr bidrager til at realisere Spejderne’s mission om at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer og vise vores omgivelser, hvordan det er at være spejder i dag.